Orgull per l Eliana

El Aguijon
Fuente

Quina iniciativa més fantàstica!

Per la meua formació se que el sentit de pertànyer a un lloc, grup o comunitat es molt important per al desenvolupament de la persona. Si afegim sentir-se orgullós u orgullosa pel poble al que es pertany, per la pròpia comunitat, a les hores, a mes de ser gratificant es també molt sa i recomanable, ja que contribueix a tindre una bona autoestima com a col·lectivitat, com a poble, com a persona.

Orgull per L’Eliana

Si mire endarrere i veig com era el L’Eliana quan jo era una xiqueta o adolescent, no puc mes que admirar i estar satisfeta de la seua evolució. Hem passat d’un poble que es quedava casi mort quan a l’hivern se n’anaven els estiuejants i que casi per a tot calia anar-se’n fora, a un poble en el que pots trobar pràcticament tot el que et cal. Ara som un poble viu tot l’any, dinàmic, i amb un grapat d’activitats per passar-ho be. La diversitat que ofereix avui L’Eliana és impressionant.

Aixi que si, estic ben orgullosa del meu poble. Per tantes coses. De totes elles, m’agradaria destacar les persones, que son les que en definitiva anem conformant la nostra comunitat, la nostra identitat com a poble. I quina identitat mes talentosa la nostra!!. Em meravella descobrir la quantitat de persones amb talent que tinc per veïns: fotògrafs, advocats, científics, professors, periodistes, esportistes professionals, pintors, músics, actrius, ... tant homes com dones..... és impressionant!. De veritat. I tan bona gent.

A mes a mes, m’ompli d’orgull també, contemplar la diversitat d’orígens que conformen el poble de L’Eliana. Persones que venen de països i cultures tan diferents vivint junts amb tanta harmonia. No hi ha mes que mirar el meu carrer, el carrer de Santa Teresa. No pare d’admirar-me de com ha canviat el nostre poble i de lo ben integrats que estan tots els forasters que han anat arribant. Quina capacitat la de L’Eliana per a acollir a gent tan diversa, conquistar-la i afavorir la seua integració.

No se si vos haurà passat el mateix, però a mi, la veritat, es que fins que vaig sentir per primera vegada el lema de Salva, Orgull per L’Eliana, no se m’havia ocorregut pensar amb estes coses. I es fantàstic.

Així, que, gràcies Salva, gràcies per sentir orgull per L’Eliana i compartir-lo amb nosaltres.

I gràcies també a totes les persones que com tu, senten

Orgull per L’Eliana

Inanna Mercedes Catala.

13/05/2015